headerphoto

Groene thee pillen

pillen groene theeBij het uitkiezen van een goede drank voor je dieet doe je er goed aan om te kiezen voor groene thee. Reeds eeuwenlang staat het groene blaadje bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Tegenwoordig is het algemeen geweten dat groene thee ook een afslankende werking heeft. Bijgevolg is zijn populariteit natuurlijk alleen maar gestegen.

Buiten het klassieke theebuiltje kunnen we tegenwoordig ook al gebruik maken van thee en zijn heilzame werking in een meer hedendaagse vorm. Zowel pillen, tabletten als capsules met groene thee als basisingrediënt zijn verkrijgbaar. Stap eens binnen in je lokale natuurwinkel, waar men je haarfijn het verschil tussen de verschillende aangeboden types zal kunnen uitleggen.

Zoals altijd moet je oppassen met het innemen van pillen. Indien er een omhulsel rond zit, is het verstandig je op voorhand te vergewissen of dat geen probleem is voor je spijsverteringsstelsel. Weet je van jezelf dat je last krijgt na het innemen van dergelijke pillen, moet je nog niet wanhopen. Er bestaan ook tabletten zonder toegevoegde producten zoals gelatine, en zelfs in vloeibare geconcentreerde vorm is groene thee verkrijgbaar. Deze laatste variant staat bekend als groene thee extract, en heeft hetzelfde effect als zijn broertjes.Hoewel het een volwaardige vervanger is van de klassieke theevorm, raden we toch aan om af te wisselen. Het zetten van een kopje thee heeft buiten een geneeskundige werking ook nog een psychologische kant. Je gaat er van onthaasten, ontstressen als het ware. En dat is nu net iets waar groene thee voor staat, rustig genieten en ondertussen de geneeskrachtige eigenschappen hun werk laten doen.

Kortom, of je nu kiest voor groene thee extract, pillen, of de klassieke thee in builtjes, het drinken van thee is altijd een verstandige keuze waar je lichaam blij om zal zijn!